Pasgeboren Sessies

Pasgeboren Sessie informatie

NEW LIFE PHOTOGRAPHY creërt de mooiste momenten voor u te koesteren voor de vele jaren die komen gaan.

Uw Sessie

BOEK UW SESSIE

Als u een sessie bij New Life Photography boekt is het erg belangrijk om op tijd uw boeking aan ons door te geven, zodat wij een plek in ons agenda voor u kunnen reserveren. Het is belangrijk vooraf goed af te stemmen wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden bij ons zijn, zodat ik genoeg ruimte heb om zo goed mogelijk voor te bereiden en een succesvolle sessie in uw stijl, smaak en visie te creëren. Zo ziet u uw eigen wensen terug in de gemaakte foto’s.

Ik hoop snel van u te horen!

Newborn sessie

“Just when you think you know love, something little comes alone to remind you just how big it really is”

 

Newborn fotografie is een magische gebeurtenis. Uw kleine baby groeit en veranderd enorm snel en een Newborn sessie is een ideale manier om dit moment voor eeuwig vast te leggen.

 Elke Newborn sessie is uniek en aangepast op elke familie. Ik style uw sessie gebaseerd op uw kleurwensen and voorzie u van de hoogste kwaliteit accessoires, zodat u geen zorgen hoeft te maken iets mee te nemen.

Aangezien elke fotoshoot anders is, zorg ik er altijd voor dat er genoeg tijd voor voiding en voorbereiding is. Er is een knusse plaats waar u uw baby kunt verschonen en alles wat u nodig heeft om uw newborn comfortabel te laten voelen. Zo zorgen we er samen voor dat het een leuke bijkomstigheid is en stressvrij.

Binnen Newbornfotografie is veiligheid voor mij een topprioriteit. Ik heb veel ervaring in de handelingen en poses van baby’s, alsook de reflexen en fysiek en we zullen er zorg voor dragen dat uw baby zich niet oncomfortabel zal voelen.

Newbornsessies komen het best tot uiting als uw baby tussen de 5 en 14 dagen oud is (ik doe ze wel tot een maand oud).

We vragen uw boeking tussen de 3 en 6 maanden van tevoren te doen, al zijn er ook mogelijkheden voor ‘last minute’, neem hiervoor gerust contact op.

Klik hieronder voor meer informatie over de newbornsessies:


Recent Portfolios