Baby Sessies

Baby sessie

“You feel like life has only just got started”

Elke leeftijd heeft een unieke charme. Babyfotografie sessies zijn perfect voor het vastleggen van de warmte en liefde die uw baby de hele familie brengt, dat merkt u snel na het bekijken van de foto’s. 

 

Ik doe babysessies van 6 maanden tot 2 jaar. Dit doen we op een manier die zo goed mogelijk bij uw baby aansluit, zodat alle kenmerken en details mooi tot uiting komen.

 

Hierbij een aantal mooie milestones die u kunt vastleggen:

 

• 6 maanden: Er is kans dat uw kind inmiddels rechtop kan zitten. Indien dit niet het geval is kunt u beter wachten tot uw kind zelfstandig kan zitten. Op deze leeftijd is uw kleine actief betrokken in de fotografie sessie, zal vele glimlachen geven en zijn/haar unieke persoonlijkheid laten zien. 

 

• Van 6 maanden tot 1,5 jaar: Voor deze leeftijden kan ik een melkbad sessie en/of baby studio sessies doen met verschillende thema’s. Hierbij gebruik ik meerdere achtergronden, props en babykleding gebaseerd op uw smaak en wensen. 

 

• 12 tot 24 maanden: Tijd voor een smash the cake sessie!

 

• 24 maanden en ouder: Ideaal voor prachtige portretfoto’s die ik graag voor u maak. 

 

De babyperiode vliegt voorbij. Met prachtige babyfoto’s kun je elk moment vastleggen en deze mooie herinnering vastleggen.

Algemene Vragen FAQ ( klik hier )


Recent Portfolios