Over Mij

Photographer / Designer

Victoria Donmez


Hi, ik ben Victoria Donmez. De eigenaar en fotograaf van “New Life Photography”uit Den Haag. Hierbij een stukje over mij…

Fotografie was altijd mijn grootste passie. Van kleins af aan heb ik het geluk gehad te zijn omringd door professionele fotografen. Jarenlang heb ik zowel voor als achter de camera werk verricht als ‘hobby’naast mijn rechtenstudie. Ik heb mijn Master in Rechten behaald en he been aantal jaar als advocaat gewerkt tot ik ermee stopte en weer terugging naar wat ik het leukst vind om te doen, fotografie!

Ik kom uit Wit-Rusland en woon sinds 2018 in Den Haag. Ik heb meerdere cursussen in het buitenland en in Nederland gevolgd om mijn fotografie naar een nog hoger niveau te tillen.  Door de geboorte van mijn dochter heb ik mij gespecialiseerd in Newborn fotografie. Mijn kleine meid werd mijn grootste inspiratie hierin. Dit ontwikkelde zich verder tot baby fotografie, familie fotografie en zwangersschapsfotografie waar ik mij in heb gespecialiseerd. Ik heb geen beperking in de stijl die ik hanteer, maar ben daar erg flexibel in. Hierom gebruik ik ook props die overal ter wereld vandaan komen om het passend voor iedereen te maken.

Hoop u snel te zien!