FAQ’S ALGEMENE VRAGEN

Wanneer is het de beste tijd om een newbornsessie te boeken?

U bent nooit te vroeg om te boeken, al verwachten wij niet dat u eerder dan 9 maanden zult boeken. Wel willen wij u vragen om het zo spoedig als mogelijk door te geven, want met newbornsessies is een strakke planning belangrijk. De meeste boekingen worden na de 12 weken of 20 weken scan gedaan. Ik kan een maximum aantal sessies per maand doen, gezien ik ruimte moet vrij houden voor baby’s die eerder of later dan de uitgerekende datum komen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik een sessie boeken als ik niet weet wanneer mijn baby komt?

Zodra u een boeking doet zal ik een streefdatum in mijn agenda zetten, zodat ik er omheen kan plannen. Indien de baby eerder of later komt dan de uitgerekende datum, is er dan ruimte om hier rekening meet e houden. Wel is het belangrijk dat u zo spoedig als mogelijk doorgeeft zodra u bent bevallen, zodat we samen een datum kunnen plannen.

Ik heb jullie net gevonden en mijn baby is al geboren, kan ik alsnog bij jullie terecht?

Newborn sessies zijn het best binnen 14 dagen na de geboorte van uw baby, op tijd om alle details van uw newborn vast te leggen. Indien het binnen een maand is zijn er ook nog mogelijkheden. Als ik ruimte heb voor een ‘last minute’ fotosessie zal ik uiteraard mijn best voor u doen om het samen met u juist te plannen.

Wanneer is het de beste tijd voor een newborn fotoshoot?

Studio newborn sessies zijn het best tussen de 5-14 dagen na geboorte. Uw baby is dan nog slaperig en beter benaderbaar tijdens de sessie om in de juiste poses te komen. Is uw baby reeds ouder dan 3 weken? Ook geen probleem, het is nog steeds mogelijk om een newborn shoot te doen als uw baby niet ouder dan een maand is.

Hoe lang duurt een sessie?

De duur van newborn sessies zijn afhankelijk van uw baby. Verwacht wel dat het minimum 2 tot 3 uur kan duren in de studio. Er is geen noodzaak te overhaasten en uw baby kan zoveel ‘pauzes’ nemen als deze nodig zijn als u wilt. De baby’s veiligheid en comfort zijn altijd mijn prioriteit.

Waar vindt de shoot plaats?

Mijn home-studio is in Den Haag. I doe newborn sessies in mijn eigen studio. Hier bent u ook voorzien van alle newborn benodigdheden. Als u het bij u thuis wilt kunt u dat aangeven en kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

Verzorgen jullie alle props en accessoires voor de sessie, moet ik wat meenemen?

Ik verzorg alles wat we nodig hebben voor de sessie. Ik heb een ruim assortiment aan props, mutjes, kleding, wraps en achtergronden om een mooie sessie te bewerktstelligen. Als er iet speciaals is dat u wilt voor uw shoot, laat dat dan wel tijdig weten, zodat ik er rekening mee kan houden en dit kan inpassen in uw sessie.

Zitten bij newborn sessies ook foto’s met het gezin?

De Newborn Sessies pakketten zit een newborn portret en familieportret bij. Het basispakket heeft alleen newborn portretten.

Hoe lang duurt het voordat ik de foto’s heb?

Nadat u uw favoriete foto’s hebt gekozen heb ik ongeveer 2 weken nodig om deze foto’s juist te verwerken, zodat u het beste resultaat krijgt. Als u een aantal foto’s eerder nodig heeft hoor ik graag van u.

Wanneer en hoe kunnen wij betalen?

Ik wil u vragen een aanbetaling te doen om uw plaats op de kalender toe te voegen. Ik kan namelijk maar een maximum aantal babyshoots per maand aannemen, vanwege de onvoorspelbaarheid van de data dat deze wondertjes ter wereld komen. Het resterende bedrag kunt u op de dag zelf betalen.

ik hoor graag van u!

ik willen u vragen het contactformulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat ik uw sessie kan afstemmen op uw wensen.

Ik probeer binnen 24 uur contact met u op te nemen. Indien u in het weekend of op feestdagen het formulier invult, reageer ik doorgaans de eerstvolgende werkdag.

U kunt mij ook telefonisch of via de mail contact opnemen via:

0627013337 –

info@newlifephoto.nl

Studio openingsdagen:

Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00