Pasgeboren & Familie Sessies


When you photograph a face …you photograph the soul behind it ”. Jean-Luc Godard

“Just when you think you know love, something little comes alone to remind you just how big it really is”

BOEK UW SESSIE

 

Newborn fotografie is een magische gebeurtenis. Uw kleine baby groeit en veranderd enorm snel en een Newborn sessie is een ideale manier om dit moment voor eeuwig vast te leggen.

 Elke Newborn sessie is uniek en aangepast op elke familie. Ik style uw sessie gebaseerd op uw kleurwensen and voorzie u van de hoogste kwaliteit accessoires, zodat u geen zorgen hoeft te maken iets mee te nemen.

Aangezien elke fotoshoot anders is, zorg ik er altijd voor dat er genoeg tijd voor voiding en voorbereiding is. Er is een knusse plaats waar u uw baby kunt verschonen en alles wat u nodig heeft om uw newborn comfortabel te laten voelen. Zo zorgen we er samen voor dat het een leuke bijkomstigheid is en stressvrij.

Binnen Newbornfotografie is veiligheid voor mij een topprioriteit. Ik heb veel ervaring in de handelingen en poses van baby’s, alsook de reflexen en fysiek en we zullen er zorg voor dragen dat uw baby zich niet oncomfortabel zal voelen.

Newbornsessies komen het best tot uiting als uw baby tussen de 5 en 14 dagen oud is (ik doe ze wel tot een maand oud).

We vragen uw boeking tussen de 3 en 6 maanden van tevoren te doen, al zijn er ook mogelijkheden voor ‘last minute’, neem hiervoor gerust contact op.


Recent Portfolios